Vi vil at du skal ha Customer success!

Mange har ikke hørt om Customer success og hva dette innebærer. Vi ønsker å snakke litt om hva konseptet går ut på og selvsagt: “what's in it for you?”

Få nytting informasjon rett i lomma! Meld deg på nyhetsbrevet!

Hadde det ikke vært fint om alle tjenester også hadde en egen avdeling som er tilgjengelige når du trenger råd og veiledning, bare for deg? En service som sitter i Norge, snakker norsk og befinner seg i samme tidssone? Customer success er et team som vil hjelpe deg med de spørsmål du måtte ha og hvordan du optimaliserer servicedesken til ditt bruk.

“Best practice”

Etter implementeringen og før du begynner å bruke Pureservice, anbefaler vi at du har et “onboardingmøte” med din Customer success manager.  Et “onboardingmøte” er det første møte hvor Customer success blir kjent med dine behov. De veileder deg på hva som må fokuseres på når servicedesken settes opp, og kommer med anbefalinger om hvordan du skal nå dine mål. 

Uten veiledning er det alltid en mulighet for at du tar mange unødvendige veier for å komme frem til ønsket bruk, eller ikke bruker elementer som ligger til rette for å hjelpe deg. Dette resulterer i at prosessene tar lengre tid enn det som er nødvendig. Alt skal forstås, brukes og settes opp på riktig måte, vi kaller det “best practice”. Det er mange brikker som skal på plass for å utnytte en hel servicedesk. Ikke bare i begynnelsen, men også under faktisk bruk! 

Fordelene

Vi vil legge opp til at du bruker hele servicedesken på best mulig måte. Pureservice skal utnyttes til det fulle og det er viktig å ha effektive rutiner, smarte løsninger og bedre arbeidsflyt. 

Customer success bidrar også til at vi blir godt kjent med deg og dine behov. Dette handler om verdiskaping. Din stemme blir en intern stemme hos Pureservice, og det blir en fin erfaringsutveksling hvor du blir ivaretatt og vi blir klokere.

Filosofien

Hele Customer success-konseptet bygger på en filosofi om at du skal følges opp hele veien. Pureservice kunne se at dette var et behov hos mange fordi de ikke tilpasset seg sitt verktøy optimalt.

Med Customer success får vi verdifull innsikt i hvordan Pureservice servicedesk blir brukt i praksis, og dermed kunnskap om hvilken retning vi tar videre!

Ønsker du kontakt med din Customer success manager? Legg igjen din kontaktinformasjon i skjema under!

For mer informasjon besøk vår hjemmeside www.pureservice.com

Når brukerne blir supre!

Det er bare å hente kappen, emblemet og masken, gi til en sluttbruker og vipps, du har nå en Pureservice superbruker! Men hva vil dette egentlig si?

5 ting du må tenke på når du velger servicedesk!

Tiden forandrer seg og det kan virke som at verden beveger seg raskere og raskere fremover. Da er det ekstra viktig at man ikke mister fotfeste, og finner det verktøyet som hjelper deg og virksomheten til å møte utviklingen på en god måte!

Ansatt fra support står blant sine kolleger som arbeider med servidesken

Hemmeligheten bak arbeidsflytbyggeren!

Servicedesken optimaliseres til å yte det aller beste for våre kunder. Det mange ikke vet, er at også vi, som våre kunder, bruker Pureservice til å løse alle saker som kommer inn.

Drukner du i mail? Du er ikke alene!

Den største problemstillingen handler ofte om epost og håndteringen av dem. Vi har satt oss ned med Terje for å snakke om hvordan du på best måte kan takle problemet!

Connect 2019!

24. september braker det løs på årets brukerforum! Meld deg på og bli med oss på en begivenhet full av interessante tema, fantastisk underholdning og nydelig mat!