Ja, for denne bloggen er for deg. Alle i Pureservice ønsker at våre kunder skal kunne få et enda bedre innblikk i hva som skjer hos oss, og naturlig nok også hvordan Pureservice kan brukes på best mulig måte av deg og dine kolleger.

Pureservice ønsker å ha et stort fokus på å dele gode historier og nyheter med våre kunder!

Vi vokser, og i takt med dette har vi nå ansatt Santina Crolla som markedskoordinator. Santina har bakgrunn som fotograf, så ingen ansatte er trygge! En ting er helt sikkert, og det er at du vil se mye mer av oss fremover.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær først ute med å få informasjonen rett i lomma. Vi vil ikke sende deg for mye, men heller ikke for lite. Det hadde jo vært kjedelig, ikkesant?

Vi ser frem til å ta deg med på vår reise videre! Vi er stolte av produktet vi leverer og lever av god kundetilfredshet!

Hilsen alle oss i Pureservice.

Pureservice er en servicedesk med enkel og intuitiv selvbetjening for kunder og ansatte. Med smarte funksjoner sparer din virksomhet tid og penger. – Ønsker du å vite mer? Besøk gjerne vår hjemmeside www.pureservice.com eller legg igjen din epost under, så kontakter vi deg!

Jeg ønsker å bli kontaktet av Pureservice!