Vi lanserer ny blogg!

Pureservice ønsker deg velkommen til ditt første innlegg på bloggen!

Connect 2019!

24. september braker det løs på årets brukerforum! Meld deg på og bli med oss på en begivenhet full av interessante tema, fantastisk underholdning og nydelig mat!

Få nytting informasjon rett i lomma! Meld deg på nyhetsbrevet!

Ja, for denne bloggen er for deg. Alle i Pureservice ønsker at våre kunder skal kunne få et enda bedre innblikk i hva som skjer hos oss, og naturlig nok også hvordan Pureservice kan brukes på best mulig måte av deg og dine kolleger.

Pureservice ønsker å ha et stort fokus på å dele gode historier og nyheter med våre kunder!

Vi vokser, og i takt med dette har vi nå ansatt Santina Crolla som markedskoordinator. Santina har bakgrunn som fotograf, så ingen ansatte er trygge! En ting er helt sikkert, og det er at du vil se mye mer av oss fremover.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær først ute med å få informasjonen rett i lomma. Vi vil ikke sende deg for mye, men heller ikke for lite. Det hadde jo vært kjedelig, ikkesant?

Vi ser frem til å ta deg med på vår reise videre! Vi er stolte av produktet vi leverer og lever av god kundetilfredshet!

Hilsen alle oss i Pureservice.

Pureservice er en servicedesk med enkel og intuitiv selvbetjening for kunder og ansatte. Med smarte funksjoner sparer din virksomhet tid og penger. – Ønsker du å vite mer? Besøk gjerne vår hjemmeside www.pureservice.com eller legg igjen din epost under, så kontakter vi deg!

Jeg ønsker å bli kontaktet av Pureservice!

Ansatt fra support står blant sine kolleger som arbeider med servidesken

Hemmeligheten bak arbeidsflytbyggeren!

Servicedesken optimaliseres til å yte det aller beste for våre kunder. Det mange ikke vet, er at også vi, som våre kunder, bruker Pureservice til å løse alle saker som kommer inn.

Drukner du i mail? Du er ikke alene!

Den største problemstillingen handler ofte om epost og håndteringen av dem. Vi har satt oss ned med Terje for å snakke om hvordan du på best måte kan takle problemet!