Pureservice Insights

Utviklerintervju: Hvorfor ble det Pureservice?

De har verden for sine føtter! Elise (26) og Yas (23) tar informatikk på UIO og jobber hos Pureservice 2 ganger i uken. Hvordan har ferden vært og hvorfor ble det akkurat Pureservice?  

Få nytting informasjon rett i lomma! Meld deg på nyhetsbrevet!

Vi er litt nysgjerrige på hva de tenker om fremtiden og hvordan det er å være kvinne i et såpass mannsdominert yrke. Yas og Elise sitter midt blant våre senior utviklere, bokstavelig talt. Alle dagene deres her fylles med aktiviteter rettet mot en slagplan som bidrar til at disse to blir spydspissene innenfor videre utvikling. Pureservice var før en del av Syscom men har nå gått egne veier som et selvstendig selskap. Utviklerne våre jobber utrøttelig med å forbedre en servicedesk som effektiviserer og hjelper kundene med å delegere, løse og kategorisere henvendelser. 

Begynnelsen

Ca 10 av 200 studenter var kvinner og de beskriver en skolegang hvor mange av de kvinnelige studentene faller av. Det er ikke så mange jenter som blir oppmerksomme på retningen og hva den har å by på. – For min del var det en aha-opplevelse å finne ut av hva programmering faktisk er! Det var ikke som jeg først hadde forespeilet meg. Jeg opplever det som veldig kreativt og det føler jeg faller litt igjennom når folk snakker om utvikling, uttrykker Yas. 

I 2018 satt det to spente kandidater på intervju i Pureservice sine lokaler. Der ble de begge positivt overrasket. – De var veldig åpne om at vi kunne kombinere programmering og UX, interaksjonsdesign. Interessen for at vi skulle utarbeide en bred bakgrunn falt i god jord hos oss begge. – Det er det beste intervjuet jeg noen gang har vært på, skyter Elise inn.

 

Elise og Yas jobber side om side med spennende prosjekter innen Pureservice.

Våre meninger blir hørt

Etter litt fartstid hos Pureservice har de gjort seg noen tanker rundt det å være en del av et ungt og kreativt miljø. De har fått mer ansvar enn den vanlige front end programmereren, og har fått muligheten til å gå dypt inn i prosjektet. – Dette gir oss et eierskap til produktet Pureservice, og en ansvarsfølelse. Det er givende å jobbe med noe som hjelper folk. Det er et produkt som tar hensyn til forbrukernes utfordringer, sier Yas og skyter blikket bort på Elise, 

– Vi har et tydelig mål og det er inspirerende å følge produktet på reisen videre. 

De jobber idag med selvbetjeningsportalen. Dette er portalen kundene bruker når de skal melde inn en henvendelse eller sak. – Det er utrolig gøy å jobbe med noe som når ut til så mange mennesker og å forbedre brukeropplevelsen for dem, avslutter Elise. 

Vi ønsker å takke Elise og Yas for at de stilte opp på dette intervjuet som en del av vår Pureservice familie! 

Vi er alltid på utkikk etter flere utviklere. Om du syntes Pureservice virker som en spennende arbeidsplass, ta kontakt med oss! 

Godt nytt år!

2019 har gått over all forventning og vi i Pureservice ser tilbake på et innholdsrikt og suksessfullt år. Våre kunder har aldri vært mer fornøyde, mange spennende nyheter har blitt lansert og enda bedre skal det bli i 2020!

Når brukerne blir supre!

Det er bare å hente kappen, emblemet og masken, gi til en sluttbruker og vipps, du har nå en Pureservice superbruker! Men hva vil dette egentlig si?

5 ting du må tenke på når du velger servicedesk!

Tiden forandrer seg og det kan virke som at verden beveger seg raskere og raskere fremover. Da er det ekstra viktig at man ikke mister fotfeste, og finner det verktøyet som hjelper deg og virksomheten til å møte utviklingen på en god måte!

Ansatt fra support står blant sine kolleger som arbeider med servidesken

Hemmeligheten bak arbeidsflytbyggeren!

Servicedesken optimaliseres til å yte det aller beste for våre kunder. Det mange ikke vet, er at også vi, som våre kunder, bruker Pureservice til å løse alle saker som kommer inn.

Drukner du i mail? Du er ikke alene!

Den største problemstillingen handler ofte om epost og håndteringen av dem. Vi har satt oss ned med Terje for å snakke om hvordan du på best måte kan takle problemet!