Hemmeligheten bak arbeidsflytbyggeren!

Ansatt fra support står blant sine kolleger som arbeider med servidesken
Servicedesken optimaliseres til å yte det aller beste for våre kunder. Det mange ikke vet, er at også vi, som våre kunder, bruker Pureservice til å løse alle saker som kommer inn.

Få nytting informasjon rett i lomma! Meld deg på nyhetsbrevet!

Support jobber daglig med henvendelser fra nettopp kundene våre. Vi har tatt en prat med Daniel Brennhagen på support, for å gi deg et innblikk i hvordan arbeidsflytbyggeren effektiviserer arbeidsdagen.

Når Daniel ikke holder gratis Pureservice kurs for våre kunder, sitter han og teamet og tar imot henvendelser. I den sammenheng får vi fordelen av å bruke verktøyet vi utvikler men også god kjennskap til potensiale i de forskjellige bruksmulighetene. En av disse ligger i arbeidsflytbyggeren. Daniel presiserer, – hele poenget er at maskinen skal gjøre det som mennesket måtte bruke tid på før. Arbeidsflytbyggeren bidrar til at du kan bruke tid på det som er viktig, nemlig kjernevirksomheten og god kundebehandling.

Hva er arbeidsflytbyggeren?

 

Arbeidsflytbyggeren er et verktøy som automatiserer aktivitet. Regler settes av bruker som igjen følges av Pureservice. Det er med andre ord muligheten til å overvåke saker for så å varsle, endre eller utføre egendefinerte løsninger. Det finnes mange utgangspunkt i arbeidsflytbyggeren og et eksempel kan være at du automatisk kan endre en sak basert på gitte kriterier, eller sende automatiske svar ut til sluttbruker basert på aktivitet. La oss ta et eksempel. HR leder har tatt pappaperm og han får fortsatt meldinger fra selvbetjeningsportalen. I arbeidsflytsbyggeren kan man da sette opp en regel som gjør at en gitt person eller team blir varslet. Slik kan de fortsette å jobbe med saken og løse den.

Dette bidrar også til en bedre informasjonskvalitet. Det reduserer risikoen for menneskelige feil, og gir mye nyttig informasjon.

Flere eksempler

Arbeidsflytbyggeren har også en SMS-funksjon som benyttes mye. – Denne kan brukes til så mangt. Vi bruker den for eksempel om noen nøkkelpersoner er på ferie og ikke vil følge med i sakslisten sin. Dersom en sak med kritisk prioritet kommer inn til vår servicedesk, så vil den sende ut SMS til teamleder med nødvendig informasjon.

En annen fordel er å ha notater i saker for kunder eller kategorier. – Vi bruker denne til å minne supportkonsulenter på at en kunde har spesielle behov. Den kan også brukes til å lage en oppskrift på hvordan en sak med en gitt kategori kan løses. Dette er veldig nyttig dersom vi får inn nye ansatte på support.

To supportmedarbeidere jobber sammen for å løse en sak i servicedesken

Potensialet

Daniel har en klar oppfordring. – Det er mange som ikke tar i bruk det fulle potensialet til arbeidsflytsbyggeren. Vi håper at så mange som mulig blir oppmerksomme på bruksområdet og fordelene som vi føler hjelper oss til daglig, og at de begynner å bruke dette fantastiske verktøyet på best mulig måte.

Er du en av dem som ikke er kunde hos oss, men ønsker mer informasjon om hvordan Pureservice kan effektivisere din og dine kollegers arbeidsdag? Send oss din e-post og vi tar kontakt!

Oda Aastebøl fra Customer Success sitter klar til å hjelpe våre kunder med å få mest ut av Pureservice.

Om du er en eksisterende kunde og ønsker mer informasjon, ta kontakt med Customer Success. Din representant tar kontakt med deg så raskt som mulig med «best practice» og gode råd om arbeidsflytbyggeren.

Når brukerne blir supre!

Det er bare å hente kappen, emblemet og masken, gi til en sluttbruker og vipps, du har nå en Pureservice superbruker! Men hva vil dette egentlig si?

5 ting du må tenke på når du velger servicedesk!

Tiden forandrer seg og det kan virke som at verden beveger seg raskere og raskere fremover. Da er det ekstra viktig at man ikke mister fotfeste, og finner det verktøyet som hjelper deg og virksomheten til å møte utviklingen på en god måte!

Ansatt fra support står blant sine kolleger som arbeider med servidesken

Hemmeligheten bak arbeidsflytbyggeren!

Servicedesken optimaliseres til å yte det aller beste for våre kunder. Det mange ikke vet, er at også vi, som våre kunder, bruker Pureservice til å løse alle saker som kommer inn.

Drukner du i mail? Du er ikke alene!

Den største problemstillingen handler ofte om epost og håndteringen av dem. Vi har satt oss ned med Terje for å snakke om hvordan du på best måte kan takle problemet!

Connect 2019!

24. september braker det løs på årets brukerforum! Meld deg på og bli med oss på en begivenhet full av interessante tema, fantastisk underholdning og nydelig mat!