Pureservice Insights

Når brukerne blir supre!

Det er bare å hente kappen, emblemet og masken, gi til en sluttbruker og vipps, du har nå en Pureservice superbruker! Men hva vil dette egentlig si?

Få nytting informasjon rett i lomma! Meld deg på nyhetsbrevet!

Hvem vil vel ikke ha et par ekstra hjelpende hender? Enda bedre blir det når hjelperen kjenner systemene og brukerne til fingerspissene, og det er med bakgrunn i disse hjelperne at ordet “superbruker” oppstår – sluttbrukere med høy kompetanse om hvordan systemene skal brukes i egen organisasjon – og som har en utvidet rolle for å bistå servicedesken med henvendelser fra andre sluttbrukere.

Hva er en Pureservice superbruker?

Hva vil det si å være en superbruker i Pureservice – servicedesk, og hvordan vil dette effektivisere hverdagen?

Det hele startet med inntoget av IT systemer der man tradisjonelt fordelte brukerne inn i to kategorier: bruker og administrator. Vanligvis hadde en bruker “ingen” rettigheter mens sistnevnte hadde full tilgang. Etterhvert ble det klart at det var nødvendig med noen som også kunne utføre enkle oppgaver og ha mer oversikt og dermed hadde behov for mer tilgang enn de øvrige brukerne; ordet superbruker ble født!

Selvbetjeningsportalen

Vi begynner vår supre historie i selvbetjeningsportalen. Dette er verktøyet som gjør at sluttbrukere kan melde inn saker i Pureservice. Det er denne portalen de ansatte burde bruke for å få hjelp raskt og effektivt, men ikke minst et sted man har oversikt over sine egne saker. Det er her superbrukeren i Pureservice kommer inn. La oss si at noen i salgsavdelingen er på ferie eller har blitt syk. Personen har åpne innmeldte saker om f.eks bestilling av nytt utstyr. Sluttbrukeren med superbrukerrolle kan sjekke fremgangen i saken og har også mulighet til å svare i portalen på vegne av sin kollega. Som saksbehandler i Pureservice kan du enkelt tildele superbrukerrollen til en eller flere sluttbrukere slik at de kan se og følge opp kollegaenes saker i sin egen selvbetjeningsportal.

Selvbetjeningsportalen – Sluttbruker kan blant annet melde fra om feil, bestille utstyr og finne viktig informasjon.

 

Delegering

Delegeringen av funksjonen kan du slå av og på. Den er enkel og uten noen videre konfigurering.
Alle brukere av selvbetjeningsportalen kan oppgraderes på enkelt vis til superbrukere. Dette gir full åpenhet rundt innmeldte saker i ditt firma, avdeling eller lokasjon.Du kan også definere enkeltpersoner og da spisse funksjonen der du finner det nødvendig. Ofte kan dette være f.eks en teamleder eller avdelingsleder. 

Gjør hverandre gode

Med muligheten tilgjengelig er det ingen grunn til at saker blir glemt eller unødvendig forsinket. Superbrukeren skal kunne følge opp innmeldte saker i sin egen selvbetjeningsportal uten å måtte vente til kollegaen er tilbake fra f.eks ferien. De skal også kunne dra på ferie uten å være redd for mangelfull videreformidling av viktig informasjon relatert til sin sak, eller at saken ikke blir besvart. 

Om du ønsker å vite mer om å gjøre de ansatte supre? Ta kontakt med Customer Success! Din representant vil kontakte deg så raskt som mulig. 

Godt nytt år!

2019 har gått over all forventning og vi i Pureservice ser tilbake på et innholdsrikt og suksessfullt år. Våre kunder har aldri vært mer fornøyde, mange spennende nyheter har blitt lansert og enda bedre skal det bli i 2020!

Når brukerne blir supre!

Det er bare å hente kappen, emblemet og masken, gi til en sluttbruker og vipps, du har nå en Pureservice superbruker! Men hva vil dette egentlig si?

5 ting du må tenke på når du velger servicedesk!

Tiden forandrer seg og det kan virke som at verden beveger seg raskere og raskere fremover. Da er det ekstra viktig at man ikke mister fotfeste, og finner det verktøyet som hjelper deg og virksomheten til å møte utviklingen på en god måte!

Ansatt fra support står blant sine kolleger som arbeider med servidesken

Hemmeligheten bak arbeidsflytbyggeren!

Servicedesken optimaliseres til å yte det aller beste for våre kunder. Det mange ikke vet, er at også vi, som våre kunder, bruker Pureservice til å løse alle saker som kommer inn.

Drukner du i mail? Du er ikke alene!

Den største problemstillingen handler ofte om epost og håndteringen av dem. Vi har satt oss ned med Terje for å snakke om hvordan du på best måte kan takle problemet!