Hvordan få oversikt med sakslister.​

Sakslister gir deg en oversikt over din egen progresjon, åpne saker, lukkede saker og hvordan teamet ditt presterer - mulighetene er mange.

Få nytting informasjon rett i lomma! Meld deg på nyhetsbrevet!

Få bedre kontroll

I utgangspunktet gir sakslistene deg god oversikt til å se åpne saker, lukkede saker og hvordan teamet ditt presterer. Du kan f.eks lage en saksliste som filtrerer på kundetilfredshet. Det registreres en score fra 1 til 10, ut ifra hvor fornøyd brukeren er med håndtering av saken sin. Du kan dermed se om det er et mønster på hvilke type saker som får høy score eller lav score. Slik kan man kategorisere og se hva som trenger ekstra oppmerksomhet. 

Ofte velges det en dedikert person som er ansvarlig for delegering av saker og oppgaver til teamet, også kalt en “dispatcher”. En “dispatcher” vil ha mulighet til å tildele saker videre ved f.eks sykdom. De kan kontrollere slettede saker som er utført av saksbehandlerne og kvalitetssjekke disse. En saksliste kan også filtreres ut ifra timeføring som er registrert på saken. Dette er praktisk for konsulenter som fakturerer og teamledere som ønsker å få oversikt over hva som faktureres av sitt team.

Prioritet

Når man lager en ny saksliste setter man visse kriterier for akkurat den listen. Ett kan være at saker som har ligget i mer enn 14 dager blir oppført. Da kan man basert på tid, se hvilke saker du eller teamet burde ta tak i først. Her kommer også det som heter SLA inn i bildet. Kort fortalt er SLA den fristen en har satt til sakshåndtering av en sak.

Et eksempel på dette kan være at bruker får svar fra saksbehandler innen en viss tid. Her får man bedre oversikt over hvilke saker man bør prioritere først. For en teamleder kan det være nyttig å ha en saksliste som gir oversikt over brutt SLA. På samme måte som med kundetilfredshet kan man se etter et mønster, – hvilke henvendelser tar lengre tid?

Er det et spesifikt team som har problemer med å løse sakene i tide? Hvilke type saker går ofte over tiden eller har du satt urealistiske mål? Teamleder kan med andre ord se ganske tydelig hvor “skoen trykker”.

Mulighetene er mange! Informasjonen i sakslisten kan til og med sees som et geografisk kart for saker som er meldt inn via vår meldeportal. Praktisk om man vil sette best mulig rute ved f.eks varelevering!

Ta kontakt med Customer Success om du har noen spørsmål om sakslister. Det kan hende du går glipp av praktiske løsninger som du ikke tar ibruk idag. 

 

Når brukerne blir supre!

Det er bare å hente kappen, emblemet og masken, gi til en sluttbruker og vipps, du har nå en Pureservice superbruker! Men hva vil dette egentlig si?

5 ting du må tenke på når du velger servicedesk!

Tiden forandrer seg og det kan virke som at verden beveger seg raskere og raskere fremover. Da er det ekstra viktig at man ikke mister fotfeste, og finner det verktøyet som hjelper deg og virksomheten til å møte utviklingen på en god måte!

Ansatt fra support står blant sine kolleger som arbeider med servidesken

Hemmeligheten bak arbeidsflytbyggeren!

Servicedesken optimaliseres til å yte det aller beste for våre kunder. Det mange ikke vet, er at også vi, som våre kunder, bruker Pureservice til å løse alle saker som kommer inn.

Drukner du i mail? Du er ikke alene!

Den største problemstillingen handler ofte om epost og håndteringen av dem. Vi har satt oss ned med Terje for å snakke om hvordan du på best måte kan takle problemet!

Connect 2019!

24. september braker det løs på årets brukerforum! Meld deg på og bli med oss på en begivenhet full av interessante tema, fantastisk underholdning og nydelig mat!