Pureservice Insights

Du har vist din interesse for Pureservice. Hva skjer videre?

Bortsett fra go`følelsen av at du muligens har funnet servicedesken for deg, så lurer du kanskje på hva som skjer videre etter at du har lagt igjen din kontaktinformasjon? Under har vi en kort og grei beskrivelse av veien videre!

Få nytting informasjon rett i lomma! Meld deg på nyhetsbrevet!

Så hyggelig at du er innom bloggen vår, Pureservice Insights! Du “vandrer” kanskje videre til vår hjemmeside for å lese mer om hvordan Pureservice er en norsk, oversiktlig og brukervennlig software som alle kan bruke? Nysgjerrigheten tar overhånd og du registrerer deg inne på bloggen eller på vår hjemmeside.  Her får du en kort innføring om hva som skjer etter at du har lagt igjen din kontaktinformasjon hos oss. 

Når du er litt nysgjerrig

Navnet ditt er registrert og du blir kontaktet av våre dyktige rådgivere bestående av Mads, Terje eller Thomas. De vil gi deg en innføring i servicedesken, og dermed videre analysere behovet, samt presentere plattformen. Du vil kunne orientere deg om dette er løsningen for deg! Kanskje har du allerede prøvd Pureservice uforpliktet i 60 dager? Om ikke, kan du gjøre det her! 

Når du har bestemt deg

Pureservice baserer seg på å være en løsning uten behov for konsulentbistand. Dette betyr sparte utgifter og ressurser. Du vil få tildelt en Customer Success Manager som vil hjelpe og rådgi under implementeringen. 

I denne perioden skjer det mye spennende! Det anbefales å ha et onboarding-møte før valgt oppsett slik at det blir lagt opp til “best practice”. Sara, Frank og Oda, gir deg råd og veiledning i rutiner og arbeidsflyt, slik at du skal kunne benytte servicedesken på best mulig måte. Vi vil også invitere til gratis kurs i våre lokaler for på Majorstuen. Workshops kan avtales etter behov.  

Nå er du klar til entre scenen! Uten store konsulentutgifter har du fått på plass en servicedesk som vil forandre hverdagen betraktelig til det bedre. Kunder og ansatte vil oppleve at innmeldte saker blir håndtert effektivt og profesjonelt, – og ikke minst raskere. 

Vi er aldri langt unna!

En av de store fordelene med å velge Pureservice er at vi befinner oss i nærheten! Vi er en norskprodusert servicedesk med hele virksomheten inhouse. Dette gir blant annet en norsk support og tilgjengelighet basert i samme tidssone. 

Customer Success venter i bakhånd og er der for deg om du skulle trenge råd og veiledning. Evalueringer skjer fortløpende og utviklerne våre jobber stadig med nye spennende oppdateringer og funksjoner.

Vi har skrevet et innlegg som forklarer litt mer rundt Customer Success og hva det vil bety for deg. Den finner du her.

Godt nytt år!

2019 har gått over all forventning og vi i Pureservice ser tilbake på et innholdsrikt og suksessfullt år. Våre kunder har aldri vært mer fornøyde, mange spennende nyheter har blitt lansert og enda bedre skal det bli i 2020!

Når brukerne blir supre!

Det er bare å hente kappen, emblemet og masken, gi til en sluttbruker og vipps, du har nå en Pureservice superbruker! Men hva vil dette egentlig si?

5 ting du må tenke på når du velger servicedesk!

Tiden forandrer seg og det kan virke som at verden beveger seg raskere og raskere fremover. Da er det ekstra viktig at man ikke mister fotfeste, og finner det verktøyet som hjelper deg og virksomheten til å møte utviklingen på en god måte!

Ansatt fra support står blant sine kolleger som arbeider med servidesken

Hemmeligheten bak arbeidsflytbyggeren!

Servicedesken optimaliseres til å yte det aller beste for våre kunder. Det mange ikke vet, er at også vi, som våre kunder, bruker Pureservice til å løse alle saker som kommer inn.

Drukner du i mail? Du er ikke alene!

Den største problemstillingen handler ofte om epost og håndteringen av dem. Vi har satt oss ned med Terje for å snakke om hvordan du på best måte kan takle problemet!