Drukner du i mail? Du er ikke alene!

Den største problemstillingen handler ofte om epost og håndteringen av dem. Vi har satt oss ned med Terje for å snakke om hvordan du på best måte kan takle problemet!

Få nytting informasjon rett i lomma! Meld deg på nyhetsbrevet!

Terje jobber til daglig med å reise ut til kunder for å snakke om utfordringer de møter. Der er det ofte at problemstillingen med dårlig håndtering av korrespondanse dukker opp som et sentralt tema. Kundene har et ønske om å ha oversikt til å løse, delegere og kategorisere saker.

– Problemet er veldig vanlig og kanskje en av de største grunnene til at vi blir kontaktet, sier Terje. – De mister oversikten og henvendelsen blir ikke rettet mot et firma men heller til en enkeltperson. Det kan fort bli overveldende når det fyller seg opp med mail fra ansatte og kunder som ønsker svar fra deg! Om du blir syk eller skal på ferie, kan konsekvensen være at dine kolleger får feilaktig informasjon om saken

Selvbetjeningsportalen

Pureservice har en selvbetjeningsportal som kunder og ansatte kan bruke for å melde en sak, eller få øvrig informasjon i. Saken vil da være tilegnet et spesifikt team eller person basert på hva som blir fylt ut av innmelder. Dette er første skrittet med å få på plass en strømlinjeformet rutine for henvendelser.

 

Selvbetjeningsportalen.

Epost

Felles for alle avdelinger som mottar beskjeder på epost er at de kan jobbe smartere! – De må bort fra Outlook for videre oppfølging, presiserer Terje. – Vi hjelper kundene våre med å bruke mindre tid på å sortere og rangere innkomne mail og oppgaver. Servicedesken skal gjøre jobben for deg slik at du kan bruke tiden din på det du skal; nemlig å svare på henvendelser og yte god service! Alle saksbehandlere ser tydelig sine egne, og sitt teams meldinger og oppgaver.

-Når du mottar en melding i Pureservice blir det automatisk registrert som en sak. All videre dialog blir knyttet til saken automatisk, om det er fra mail, sms eller selvbetjeningsportalen.

-Pureservice eksisterer i dag fordi vi kunne se at dette var et stort behov i markedet. Vi ønsket å effektivisere hverdagen til så mange som mulig. Vi bruker til og med løsningen selv, avslutter Terje med et glimt i øyet. 

Terje har jobbet i over 20 år med Service Management løsninger og har vært med siden oppstarten og utviklingen av Pureservice for over 10 år siden. Han har en teknisk bakgrunn, er lidenskapelig opptatt av god service og løsninger som gjør dette mulig.

Har du flere spørsmål? Vi tar kontakt!

Når brukerne blir supre!

Det er bare å hente kappen, emblemet og masken, gi til en sluttbruker og vipps, du har nå en Pureservice superbruker! Men hva vil dette egentlig si?

5 ting du må tenke på når du velger servicedesk!

Tiden forandrer seg og det kan virke som at verden beveger seg raskere og raskere fremover. Da er det ekstra viktig at man ikke mister fotfeste, og finner det verktøyet som hjelper deg og virksomheten til å møte utviklingen på en god måte!

Ansatt fra support står blant sine kolleger som arbeider med servidesken

Hemmeligheten bak arbeidsflytbyggeren!

Servicedesken optimaliseres til å yte det aller beste for våre kunder. Det mange ikke vet, er at også vi, som våre kunder, bruker Pureservice til å løse alle saker som kommer inn.

Drukner du i mail? Du er ikke alene!

Den største problemstillingen handler ofte om epost og håndteringen av dem. Vi har satt oss ned med Terje for å snakke om hvordan du på best måte kan takle problemet!

Connect 2019!

24. september braker det løs på årets brukerforum! Meld deg på og bli med oss på en begivenhet full av interessante tema, fantastisk underholdning og nydelig mat!